ΕΡΓΑ

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή νέων φρεατίων και ιδιωτικών συνδέσεων με τα νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης στο κέντρο της Δ.Κ. Νάουσας. Στην περιοχή μελέτης υφίστανται οι νέοι κεντρικοί αγωγοί ύδρευσης και αποχέτευσης και με το παρόν έργο επιτυγχάνεται η σύνδεση των καταναλωτών σε αυτά τα δίκτυα.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση της πόλης της Βέροιας. Η τεχνική εταιρεία ΚΑΣΤΩΡ Α.Ε μας ανέθεσε την διεκπεραίωση των χωματουργικών εργασιών του έργου. Πρόκειται για την ανάπλαση της πόλης της Βέροιας όπου περιλαμβάνει την λειτουργική και μορφολογική αναβάθμιση του κέντρου της πόλης και βασικών οδικών αξόνων.

Το έργο περιελάμβανε την επέκταση της ήδη υπάρχουσας μονάδας παραγωγής και τυποποίησης λαχανικών και την εξωτερική διαμόρφωση ολόκληρης της μονάδας. Πρόκειται για μια έκταση 2.500m2  στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Το έργο περιλαμβάνει την δημιουργία νέας υπεραγοράς για την εταιρεία LIDL . H τεχνική εταιρεία ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΚΕ μας ανέθεσε την διεκπεραίωση των χωματουργικών εργασιών.

Το έργο περιλαμβάνει την ανακαίνιση του καταστήματος Σκλαβενίτης. Πρόκειται για έκταση περίπου 1000τμ και περιλαμβάνει την αποξήλωση του παλαιού δαπέδου, την τοποθέτηση νέου και την ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση του κτηρίου.

Το έργο περιλαμβάνει την δημιουργία νέας υπεραγοράς για την εταιρεία LIDL. H τεχνική εταιρεία ΕΛΙΝ Α.Ε μας ανέθεσε την διεκπεραίωση των χωματουργικών εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DAMKAT

Η εταιρία DAMKAT  δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1993 στο χώρο των κατασκευών. Ξεκίνησε δυναμικά με ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων στον τομέα των χωματουργικών και σήμερα έχει επεκταθεί και στον τομέα των κατασκευών & μελετών δημοσίων και ιδιωτικών έργων

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε

Δευ-Παρ : 09 π.μ έως 07 μ.μ

Location : Τηλέφωνο 2331066640 Πατρίδα Βέροιας 59100