Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας άρχισε την δραστηριότητα της το 1993 με κύριο αντικείμενο τις χωματουργικές εργασίες και στην πορεία επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς και δραστηριότητες όπου μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των τεχνικών έργων και κατασκευών.
 
Δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ημαθίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Aναλαμβάνουμε ιδιωτικά και δημόσια έργα που είναι σχετικά με χωματουργικές εργασίες, κατεδαφίσεις, εκσκαφές, μεταφορές μπάζων, αποχωματώσεις, εκβραχισμοί, επιχωματώσεις, θεμέλια, διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου, διάνοιξεις, μπαζώματα, καθαρισμοί οικοπέδων και χωραφιών, οδοποιίας κ.α.
 
Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας εγγυώνται την γρήγορη, υπεύθυνη και άρτια ολοκλήρωση οποιουδήποτε έργου.
More

Ανάληψη έργων από την αρχή ως το τέλος

Η δραστηριότητα της εταιρείας ξεκίνησε σαν Αφοί Δάμτση το 1993 με κυρια δραστηριότητα της χωματουργικές εργασιές. Στην συνέχεια μετονομάστηκε σε DAMKAΤ τεχνικη. 

Μέχρι σήμερα η εταιρεία ακολούθει μία σταθερά ανοδική πορεία, μέσα από την ανάπτυξη ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Τα περισσότερα έργα αναπτύχθηκαν στην περιοχή της Βέροιας και στην περιφέρεια της κεντρικης Μακεδονιας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας εγγυώνται την γρήγορη, υπεύθυνη και άρτια ολοκλήρωση οποιουδήποτε έργου. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σχετικά με έργα ολοκληρωμένα καθώς και έργα σε εξέλιξη.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας και συνεχίζουμε να δημιουργούμε επάνω σε αυτά.


ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε να εκπονήσουμε την μελέτη καθώς και την αδειοδότηση του έργου σας και να επιβλεψουμε όλα τα στάδια της εξέλιξης του μέχρι την πλήρη παράδοση του

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ξεκινώντας απο τα χωματουργικά εκτελούμε όλες τις τεχνικές εργασίες και στάδια και παραδίδουμε το έργο σας ''με το κλειδί στο χέρι'' 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DAMKAT

Η εταιρία DAMKAT  δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1993 στο χώρο των κατασκευών. Ξεκίνησε δυναμικά με ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων στον τομέα των χωματουργικών και σήμερα έχει επεκταθεί και στον τομέα των κατασκευών & μελετών δημοσίων και ιδιωτικών έργων

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είμαστε διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε

Δευ-Παρ : 09 π.μ έως 07 μ.μ

Location : Τηλέφωνο 2331066640 Πατρίδα Βέροιας 59100